schaduwborden.nl een initiatief van Visual Workplace

Efficiënte online offerte module

Schaduwborden.nl is sinds januari 2016 een nieuw initiatief van Visual Workplace, de leverancier op het gebied van Visual Management. Deze website bevat een online offerte module wat de aanvraag van maatwerk schaduw- en of gereedschapsborden een stuk eenvoudiger en efficiënter maakt.

Ook zijn er diverse voorbeelden te vinden en krijgt u een beeld van de vele materialen die er bij een schaduwbord geleverd kunnen worden. De aanschaf van deze materialen verloopt via de webshop, daar wordt u bij voorkeur naar toe gelinked.

Werkwijze

Op de pagina "Schaduwbord offerte" vindt u een overzichtelijke toelichting op de 4 te doorlopen stappen van de offerte module. Uiteraard hebben wij voor het opstellen een gerichte offerte enkele gegevens van u nodig welke we tijdens deze stappen op een beknopte wijze aan u vragen. Een maatwerk aanvraagt vergt altijd wat meer werk. Wij hebben geprobeerd het zo eenvoudig mogelijk voor u te maken.

Lijnwissel schaduwborden FrieslandCampina Leeuwarden

Maatwerk oplossing | persoonlijk contact

Nadat u de offerte aanvraag heeft afgerond en deze naar ons heeft verzonden zullen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met u opnemen om de aanvraag door te lopen. Zo zijn we er zeker van dat we de juiste informatie hebben en dat we direct aan de slag kunnen met een eerste offerte incl. eventueel eerste ontwerp (als gewenst). Deze contactpersoon zal gedurende het gehele traject uw vaste aanspreekpunt blijven, dat vinden wij prettig en is voor u zeker een meerwaarde. U bent geen nummer maar een waardevolle klant.

Wilt u er een gezicht bij zien? Maak kennis met Team Visual Workplace

Lijnwissel schaduwborden FrieslandCampina Leeuwarden

Professioneel schaduwbord | van budget tot duurzaam

Schaduwborden zijn in vele varianten in te zetten. Een bestaande plaat bestickeren met zelf uitgeknipte schaduwen kan uiteraard ook. Deze schaduwbord stickervellen bieden we aan in de Visual Workplace webshop. 

Echter zal een professioneel schaduwbord meer brengen. Het is visueel sterker, degelijker qua print (tegen invloeden van buitenaf), het wordt bedrukt met de exacte schaduw van alle op te hangen materialen en straalt meer professionaliteit uit. Elke organisatie zal wensen dat medewerkers zien dat het inzetten van deze schaduwborden niet voor niets gebeurd. Het doel is altijd efficiënter en visueler werken. Ook creeërt het extra betrokkenheid bij de gebruiker. 

Snelle levering | binnen 5-10 werkdagen

Na akkoord op de uiteindelijke drukproef(ven) en de bijbehorende offerte worden de Visual Workplace maatwerk (!) schaduwborden binnen 5-10 werkdagen geleverd. Een akkoord voor donderdag betekent in de regel vaak dat de borden één week later al uitgeleverd worden op locatie. Een enorm snelle productietijd als het gaat om maatwerk producten.