Vikan schoonmaakmaterialen een wereldwijd erkende hygi├źnepartner

De schoonmaakmaterialen die jullie al bezitten op een schaduwbord als silouet laten ontwerpen is uiteraard ook altijd mogelijk. Handig is ook dat we Vikan schoonmaakmaterialen mee kunnen verkopen, zodat je een complete set ontvangt. Zelfs inclusief RVS ophanghaken en wandsystemen.

Wie is Vikan?

Vikan is een merk afkomstig uit Denemarken en heeft al meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van professionele schoonmaakmaterialen. Met Vikan kan je rekenen op een hygiënepartner die wereldwijd wordt erkend. Vikan staat voor professionele hulpmiddelen, functioneel ontwerp en een superieure kwaliteit.

Vikan staat bekend om zijn kleurcoderingsconcept. Door het kleurcoderingsconcept wordt de kans op kruisbesmetting geminimaliseerd, het bewustzijn voor hygiëne onder werknemers vergroot en kosten gereduceerd.

Waarom kiezen wij voor Vikan?

Wij kiezen voor Vikan door hun jarenlange ervaring. Vikan is een betrouwbare hygienepartner en de producten zijn van superieure kwaliteit. De schoonmaakmaterialen zijn een professioneel geheel op de schaduwborden die wij leveren. Door de diversiteit aan kleuren kunnen wij het kleurcoderingsconcept inzetten in de verschillende branches. 

Hoe werkt het kleurcoderingsconcept?

Vikan is de nummer 1 in voedselveiligheid en verkrijgbaar in veel kleuren. Door kwaliteitscontroles en invoering van kleurenzones voorkomt Vikan dat schoonmaakgereedschap van de ene afdeling naar de andere wordt geplaatst, waarmee bacteriën overgebracht kunnen worden. Dit houdt in dat elk team of afdeling zijn/haar eigen kleur heeft en daar de verantwoordelijkheid over draagt.

Voordelen

  •     Uitgebreid assortiment 
  •     Verkrijgbaar in 12 kleuren 
  •     Maakt effectiever schoon met minder moeite 
  •     Hoogwaardige materialen 
  •     Hygiënisch ontwerp 
  •     Geïntegreerde ergonomie

Advies nodig rondom Vikan schoonmaakmaterialen? Of het nu gaat over het kleurgebruik, welke tools het beste zijn voor jouw branche of hoe de Vikan het beste ingezet kan worden. Wij helpen je graag.

Om je op weg te helpen, hebben wij een overzichtelijk .pdf document gemaakt. Hierin vind je de best verkochte producten met bijbehorende formaten en kleuren. 

Wil je deze ontvangen? Dat kan!

Vikan schoonmaakmaterialen overzicht ontvangen?

  •   Het volgende veld is verplicht en mag niet leeg zijn.
  •   Ongeldig e-mailadres.