Schaduwbord materialen materialen ten behoeve van uw schaduwbord
Schaduwbord haken 6 producten
Haken ten behoeve van uw schaduwbord

Onze RVS schaduwbord haken zijn uitermate geschikt voor het ophangen van uw schoonmaak materialen. De haken zijn industrieel, stevig en gemaakt van roestvrij staal. De enkele en dubbele haken zijn op verschillende manieren in te zetten. Voor meer informatie klikt u op een van de producten.

Schaduwbord accessoires 2 producten
Bakjes en houders voor op het schaduwbord

De accessoires hieronder zijn allemaal te gebruiken op uw schaduwbord. De schaduwbord accessoires hieronder stellen u in staat om alle gewenste materialen kwijt te kunnen op het schaduwbord. Of het nu gaat om een spuitbus, een rol tape, een verfpot, alles is mogelijk. Met deze opbergmaterialen kunnen zelfs de meest specialistische voorwerpen een vaste plek krijgen in uw 5s werkomgeving.

Schaduwbord stickers 1 product
Stickers voor op uw schaduwbord of gereedschapsbord

Met onze schaduwbord stickers kunt u zelf gemakkelijk en low budget een schaduwbord maken. Momenteel hebben wij alleen nog onze stickervellen online staan. Hier zal op zeer korte termijn een groot aantal voorgesneden stickers bij komen in verschillende vormen en maten.

Schaduwbord ophangsysteem 1 product
Schaduwbord ophangsystemen

Schaduwborden zijn op verschillende manieren te monteren. Aan de muur, met een ophangsysteem of door het bord in een verrijdbare standaard te plaatsen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hieronder onze producten of neem contact op en laat u adviseren door een van onze medewerkers.

Schaduwbord klemmen 9 producten
Schaduwbord gereedschapsklemmen

Voor het kleinere gereedschap is het makkelijk een klem te gebruiken dan een haak. Niet alle gereedschappen zijn voorzien van een gat om het op te hangen. Hiervoor zijn onze gereedschapsklemmen uitermate geschikt. Bevestig de klem op het bord met de bijgeleverde schroeven u kunt binnen enkele minuten aan de slag met het opruimen van uw werkomgeving. Geef alles een vaste plek volgens een van de bekende S'en van de 5S methode.

Vikan vegers & blikken 6 producten
Vegers en stofblikken van het merk Vikan

Vikan producten zijn ontwikkeld om te voldoen aan de strengste eisen wat betreft hygiëne en duurzaamheid, gecombineerd met snel en efficiënt reinigen. Zo hebben wij voor verschillende werkplekken een Vikan veger. Een veger met zachte vezels voor het kleine vuil en een schrobborstel om het grove vuil los te krijgen. Alle vegers passen op onze Vikan stelen.

Vikan vloertrekkers 4 producten
Vloertrekkers van het merk Vikan

Onze klassieke Vikan vloertrekkers hebben een vaste nek en een gladde afwerking voor de juiste hygiënische voorschriften. Maak gebruik van de typische Vikan kleurcodering om de kans op kruisbesmetting te voorkomen. De afmeting van de vloertrekker is sterk afhankelijk van de werkplek. Hoe groter de werkomgeving hoe groter de vloertrekker. 

Vikan stelen 4 producten
Vikan stelen ten behoeve van combi vegers en vloertrekkers

Onze Vikan stelen gaan perfect samen met de overige Vikan producten. Met het handige schroefsysteem kunt u meerdere gereedschappen maken met één steel. De lengte van de steel is afhankelijk van de gebruiker. Voor de ideale ergonomische houding dient de steel tot onder de kin van de gebruiker te komen. Het verschil in materiaal is afhankelijk van de productieomgeving.