4 simpele stappen lees hieronder wat er van u wordt verwacht in elke stap
Stap 1 van het offerte proces

Stap 1: Kies uw plaatmateriaal

Schaduwborden.nl geeft u de keuze uit 3 verschillende soorten plaatmateriaal. Elke soort heeft zijn eigen voordelen. Op deze manier bent u als klant in controle over uw eigen budget. Is het een binnenopstelling voor gereedschappen dan voldoet de Economy variant. Gaat het om een binnenopstelling met grove materialen dan raden wij eerder de Premium versie aan. Gaat u voor de meest duurzame variant dan komt u automatisch uit op de Superior schaduwborden. In stap 1 ziet u een handig overzicht waarin alle eigenschappen gemakkelijk met elkaar te vergelijken zijn.

 

Stap 3 van het offerte proces

Stap 3: Voeg uw schaduwen toe

Voor een snelle aanvraag willen wij alleen van u weten om hoeveel borden de aanvraag gaat. De invulling hiervan kunt u ook in een later stadium bespreken. Voor de uitgebreide aanvraag willen wij graag al weten welke schoonmaakmaterialen, gereedschappen of overige items u op het schaduwbord wenst te hebben. Op basis hiervan zullen wij u ook een visueel voorstel doen in de vorm van een eerste ontwerp van het schaduwbord. U kunt gemakkelijk zelf borden toevoegen en deze vullen met alle materialen die u wenst te zien op het schaduwbord.

Stap 2 van het offerte proces

Stap 2: Maak een design profiel aan

Een handig design profiel om de uitstraling van uw borden in vast te leggen. Heeft u voorbeeld op de site gezien waarvan u de uitstraling graag op uw eigen bord zou terug zien? Wilt u een titel op het bord plaatsen? Mag de huisstijl meegenomen worden? Of weet u al welke kleur de schaduwen op het bord moeten worden? Leg alles gemakkelijk vast in uw design profiel en neem dit mee op al uw borden. Wilt u per bord een aanpassing op het design profiel? Vanaf het tweede bord dat u toevoegt verschijnt de optie om een aanpassing te doen onder aan de pagina. Standaard ziet u de eerder gemaakte instellingen die u vervolgens snel kunt wijzigen.
 

Stap 4 van het offerte proces

Stap 4: Uw gegevens

Om de aanvraag compleet te maken vragen wij u alleen nog om wat persoonsgegevens achter te laten. Met deze informatie kunnen wij een complete offerte opmaken zodat de afhandeling zo spoedig mogelijk verloopt. Na de aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om de laatste details te bespreken en ontvangt u binnen 48 uur een eerste ontwerp (mits uitgebreide aanvraag) inclusief offerte.